De bedrijfshypotheek ING regelen

Zorg voor een goede hypotheek: de bedrijfshypotheek ING! Gaat u aan de slag als eenmanszaak of VoF dan heeft u een bedrijfsruimte nodig om uw zaken goed te kunnen doen. Een investering is noodzakelijk om een bedrijfspand aankoop te kunnen doen en daartoe heeft u een heldere, besparende bedrijfshypotheek voor nodig. De ING helpt u om de meest gunstige bedrijfshypotheek voorwaarden te verkrijgen zodat u:

  • lage maandelijkse onkosten heeft;
  • door een goed aflossingsplan werkt aan de schuld en meest belangrijk effectief werkt aan de groei van het eigen vermogen;
  • een heldere toekomst visie voor uw onderneming heeft.

De expertise van de ING geeft u goede mogelijkheden om versnelt af te lossen indien uw omzet dat toelaat. Zo heeft u zelf veel mogelijkheden binnen uw bedrijfshypotheek ING. Waar moet u op letten bij afsluiten van uw bedrijfshypotheek bij de ING?

Omzet draagvlak voor financiering bedrijfshypotheek

Een belangrijke vraag is uiteraard wat het u allemaal per maand gaat kosten. De lasten moeten draagbaar zijn binnen de opbrengsten van uw omzet. Het is dus belangrijk dat uw een helder ondernemingsplan heeft klaarliggen zodat u kunt aantonen hoeveel opbrengsten en winst u denkt te verwachten. Dat vormt de basis waarmee u bedrijfsinkomen realiseert waarmee u voldoende draagvlak voor de bekostiging van de bedrijfshypotheek ING heeft. Op basis daarvan kunt u een bepaalde bedrijfshypotheek bij de ING verkrijgen zodat u het gewenste bedrijfspand kunt aankopen.

Gunstige bedrijfshypotheek

Afhankelijk van de methode van aflossen en de geselecteerde rentestand wordt de hoogte van de maandelijkse lasten bepaald. De bedrijfshypotheek ING wordt aan uw bedrijfswensen en –doelstellingen gekoppeld zodat u de meest gunstige bedrijfshypotheek kunt verkrijgen. Het is ook in het interest van de ING dat uw zaak optimaal draait. Daartoe dienen uiteraard de kosten laag te zijn zodat u primair op de voortgang van de onderneming en winsten kunt concentreren. De bedrijfshypotheek ING zorgt dus voor een goede basis voor uw ondernemerschap zodat u producten en diensten aan de man kunt brengen. Doe uw voordeel door voor uw bedrijfsaankoop de bedrijfshypotheek ING te nemen.

Hoeveel gaat de bedrijfshypotheek kosten?

De ING MKB weet dat u optimale bedrijfsresultaten wilt genereren waarmee uw hypotheekschuld wordt bekostigd. Daarbij wilt u kosten besparen. ING finance geeft u duidelijk bedrijfshypotheek advies waarmee u een goed bedrijfsbesluit kunt maken zodat u kosten bespaart. Een gunstige rentestand wordt gecombineerd met de meest passende manier van aflossen. Daarbij is een aanvullende variabele de termijn waarover u de bedrijfshypotheek wilt laten lopen. Zodoende heeft u middels de bedrijfshypotheek ING veel keuze mogelijkheid. Laat u informeren door de bank zodat u de meest gunstige bedrijfshypotheek ING kunt verkrijgen.